Bemutatkozás

Az Országos Pénzügyi Oktatási Intézetet szakmájuk iránt elhivatott alapító tagok hozták létre, banki és biztosítási környezetben szerzett többéves értékesítési, és oktatási tapasztalatukra támaszkodva. Célunk, hogy egyedülállóan magas színvonalon készítsük fel résztvevőinket a pénzügyi szolgáltatások közvetítésére, és a jogszabályokban rögzített pénzügyi szolgáltatás közvetítői-,  és biztosításközvetítői hatósági vizsgára.

Oktatási Intézetünk vállalatok, és egyéni jelentkezők számára nyújt testreszabott szolgáltatást az ország egész területén.

Hisszük, hogy résztvevőink igénylik a magas színvonalú, professzionális oktatást, ahol az elméleti ismeretek valódi, naprakész gyakorlati tapasztalatokkal ötvöződnek, és a tudást a pénzügyi szolgáltatások iránti szenvedéllyel adják át.

Tudjuk, hogy az Országos Pénzügyi Oktatási Intézetet ezen három pillér ereje emeli ki versenytársai közül, mintegy garanciát adva hallgatóinknak a a sikeres vizsgára és sikeres értékesítésre.

  • Rugalmasan alakítható képzéscsomagok közül választhat: nyílt képzések, zárt képzések, normál, intenzív, hétvégi képzések 
  • Ön által meghatározott helyszínen és időpontban. 
  • Eredményorientált, gyors sikerélményt nyújtó képzés: életszerű helyzetek felhasználásával, az egyéni képességekhez alkalmazkodva ötvözzük a klasszikus és a modern módszereket. 
  • A hatósági vizsga letételére is lehetőséget kínálunk intézményünkben. 
  • A piaci átlagot messze meghaladó kvalitású tanáraink oktatásban és pénzügyi szolgáltatások értékesítésében is többéves tapasztalattal rendelkeznek. 

A szakképzési hozzájárulás terhére is elszámolhatók képzéseink.